Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Johan Bakke som föreläsare? Ja, kanske det!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

I helgen kom det en ny idé, en idé som kändes riktigt galen vid första tanken men som börjar kännas mer och mer realistisk allt eftersom tanken får mogna.

Idén, som kom från en besökare på en av våra spelningar i helgen, var att jag ska börja åka ut som föreläsare och berätta om allt som jag har lyckats göra tack vare Aspergers Syndrom och samtidigt underhålla med några låtar. Jag har ju varit med som en av de ledande (profil, enligt Arbetarbladet) inom Radio Sandviken i 25 år, skrivit runt 300 låtar, gjort otaliga trubadurspelningar och spelar idag i ett band som gör runt 100 spelningar per år. Jag kan säga att utan Aspergers Syndrom hade jag nog aldrig lagt ner så mycket tid på nånting som ändå inte har gett så mycket förrän under de senaste två åren!

Jag såg Håkan Hemlins och Jacob Gordins ”Fragment från två liv” för en tid sedan och jag tror att det här kan bli nånting liknande.

Jag vill ut och inspirera andra att satsa på sitt specialintresse, så här i efterhand ångrar jag att jag själv inte gjorde det tidigare! Den här idén borde egentligen ha kommit redan när jag skrev mitt inlägg ”Aspergers Syndrom – Ett problem eller en möjlighet?” men av någon anledning så kom den inte förrän nu.

Med den erfarenhet av att resa som jag har fått med Platina så är det inga problem att köra föreläsningar över hela Sverige heller, vi spelar ju för sjutton i en 50 mils radie runt Gävle/Sandviken så då kan jag åka lika långt med det här projektet!

Fortsättning följer…

Etiketter:

Lämna ett svar