Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Under sommaren kommer en EP…

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Den här natten fortsatte jag jobba med en gammal inspelning av en av mina favoritlåtar genom tiderna. Grunden gjordes för ca ett år sedan, då jag skulle lära mig en ny synth som jag hade köpt, men den gjordes aldrig klar då. Låten skrevs av The Beatles 1966, var med på plattan Revolver och har titeln Eleanor Rigby!

En grym låt med ett budskap som går att ta till sig än idag:

”Ah look at all the lonely people”

Lyssna på originalet här:

 

Min version är dock något snabbare, eller den känns iallafall snabbare eftersom den är gjord med trummor, bas och diverse andra instrument! Stråkpartierna är dock kvar…

På söndag kommer jag att slutföra den här inspelningen och under sommaren ska den släppas som en EP på iTunes och Spotify tillsammans med tre andra låtar. Glory of love, Ovansjölåt (i en ny inspelning) och någon mer låt, där har jag inte bestämt vilken jag ska ta med!

Nu kommer en helg med spelningar i Indal (Torsdag), Ludvika (Fredag) och Bergby (Lördag) men på söndag ska jag ställa mig i sångbåset och då kommer det nog ut en förhandslyssning på Eleanor Rigby också!

1 kommentar till “Under sommaren kommer en EP…”

  1. Pingback: Eleanor Rigby - Demomix - Johan Bakke Johan Bakke

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: