Hoppa till innehåll

Johan Bakke

En rolig sommar har börjat!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Nu är vi inne i juni och ytterligare en sommar har börjat!

Som en inledning på sommaren har jag börjat fixa till både bloggen och min hemsida, johanbakke.se, med uppdateringar av våra spelningar och mina andra evenemang. Jag har också satt ihop en lista på Spotify med mina favoriter bland de låtarna som jag har lagt upp där! Den kommer att fyllas på hela tiden när det kommer nya låtar på Spotify.

 

Här är listan:

Den här sommaren blir det spelningar och/eller jobb på bilbingo varje vecka, ända fram till den 13 augusti då jag och frugan åker ner till Gümbet i Turkiet i en vecka.

Spelningar ja, i sommar kör Platina det första offentliga giget på Gotland och det blir inte bara ett gig. Det blir två veckor då vi kör varje dag, så det blir en rolig sommar. Terassen i Visby är stället vi spelar på, är du där vecka 29 eller vecka 31 så kom förbi och säg hej! Är du där andra veckor i sommar så besök Terassen även då, även de veckorna vi inte spelar blir det naturligtvis bra musik på det stället!

Förutom spelningar så kör jag som vanligt som utropare på bilbingon i både Gästrike-Hammarby och på Lemstanäs Flygfält, som ligger mellan Gästrike-Hammarby och Kungsgården!

 

Lämna ett svar