Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Hemma igen efter 40 timmar hemresa!

Ungefärlig lästid: 2 minuter Arlanda Centralstation

Nu är jag äntligen hemma igen efter en hemresa som tog runt 40 timmar! Jag hamnade ju på sjukhus i Bangkok en natt, missade planet hem och fick stanna en extra dag… Vad som hände kan ni läsa om i det tidigare blogginlägget. Jag kom ju hem redan igår, men då var jag alldeles för trött för att skriva nånting!

Nu så här i efterhand så måste jag ge Länsförsäkringar Gävleborg och SOS International alla +++ som går att ge, dom skötte ärendet otroligt bra. Jag behövde bara ligga i sjukhussängen, ringa några samtal och sedan var allt löst vad det gäller betalning för sjukhuset och hemresa för både mig och Maria!

Nu har man provat några nya saker:

Hotel California, Bangkok

* Ätit insekter, och det var faktiskt gott! (Tack Nee för att du ”tjatade”)
* Bott på Hotel California, och det var inga problem att checka ut! Dom hjälpte till och med till att få en taxi till flygplatsen! =)
* Bott på ännu ett av Bangkoks lyxhotell, Chatrium Riverside Resort. Dyrt men väldigt bekvämt!
* Bott och promenerat runt i Bangkok en hel vecka i 38-gradig värme, det resulterade i onda fötter!
* Besökt en av Thailands paradis öar, Ko Larn, men det var alldeles för varmt under parasollet så vi åkte tillbaka till Pattaya efter bara 4 timmar!

Planet mot Bangkok

Nu har vi testat Thailand i april och det var första och sista gången, alldeles för varmt och alldeles för tråkigt med värmeväxlingen mellan inne och ute. I Thailand har man AC överallt och när man går in i 22 grader, från 38 grader, så resulterar det i förkylningar! Nu blir det några månader hemma igen, med spelningar, radiojobb och sparade så man kan åka på nästa resa som förhoppningsvis blir senast i vinter!

För den som vill se fler foton från resan, och för min egen skull, har jag satt ihop en sida med en del foton. Kolla där om du vill se mer!

Lämna ett svar