Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Habo – Det kan aldrig bli för långt…

Ungefärlig lästid: < 1 minut Habo nästa!

…till ett gig!

Nu rullar snart bussen mot Habo igen, vår nya fina Sprinter som köptes in efter vår gamla gula Renault Master gav upp mitt emellan Falun och Borlänge på väg till ett gig i Ludvika! Jag tror vi hade den i runt 2 år, så den hann rulla ett antal mil som turnébuss!

Jag kommer dock inte att rulla så många mil mer förrän jag tar semester, rullar in i en gate på Arlanda och kliver på ett flyg till Thailand nästa måndag! Vad vi vet nu så blir det här det näst sista giget före semestern, det sista gör vi i Stockholm nästa lördag. Men det är ju en lördag imorgon också och en fredag nästa helg, vill någon boka in oss så är vi lediga!

Ikväll spelar vi på Stationen i Habo som ligger några mill norr om Jönköping efter Vätterns västra sida! Har ni vägarna förbi så kom in och quiza, vi kör quiz från 19.00 och mer musik efter quizet! Nu för tiden kör vi även akustiskt, nånting som jag välkomnar! Har saknat akustiska gig efter alla gånger med förinspelade bakgrunder…

Lämna ett svar