Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Ibland blir man sugen…

Ungefärlig lästid: < 1 minut

 Samtidigt som vi har jobbat med singeln ”Vad har ni gjort?!?” har jag blivit mer och mer sugen på att fortsätta spela in musik, jag har ju fortfarande ett antal låtar på lager som inte riktigt passar in i Platinas stil men som ändå borde släppas ut…  Några nyare som borde spelas in och några äldre som borde få plockas upp igen.

Vem vet, det kanske dyker upp ett spotifierat album någon gång i slutet av sommaren! Ska jag fortsätta spela in så måste jag först fixa ett bättre ljudkort, det jag har nu fungerar inte bra.

För många år sedan skrev jag en ballad som hette ”Som om natten aldrig fanns”, jag lyssnade på den häromdagen och kom fram till att även om inspelningen inte blev så bra den gången så är låten riktigt bra och bör plockas fram igen.

Så här lät den första inspelningen:

För några år sedan skrev jag också en tillsnurrad sak som fick titeln ”Norrmalmstorg”, den kommer nog också att passa in på ett nytt Bakkesoloalbum… Album föresten, med vårt hårda turnéschema får jag vara nöjd om jag har lyckats spela in 5 låtar och gjort ett mini-album till hösten!

Lämna ett svar