Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Platina – Vad har ni gjort?!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

”Vad har ni gjort?” är titeln på den nya singeln från oss i Platina, den släpps någon av de närmaste dagarna!

Låten har legat i sträckbänk ganska länge, någon gång under hösten fick jag idén till texten men det tog tid att börja jobba med upplägg hur låten ska vara. När man är ute och spelar varje helg, som vi i Platina har varit under det senaste halvåret, så är det svårt att hitta tid till att skriva egen musik.  För några veckor sedan blev det dock klart!

Inspelningen påbörjades för bara en vecka sedan, bakgrunden gjordes på ca 4 timmar under söndagskvällen, gitarrerna spelades in under måndagen, sången under onsdagen, igår kväll var Calle i studion och spelade in Keytar och kör och samtidigt så mixades också låten. Förra fredagen körde vi också låten för första gången live på Silver Dollar i Ludvika!

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så ska frågan om vad det berömda bloggfolket egentligen har gjort för att förtjäna positionen som offentliga personer utredas musikaliskt, nu är låten klar och kommer att släppas på Spotify och iTunes inom kort. Den kommer även att skickas in till Sveriges Radios låtskrivartävling Svensktoppen Nästa som jag var med i sommaren 2011.

Den här gången tycker jag själv att låten är bättre, så den bör ha en chans att komma med.

Igår skickades singeln upp till Spotify och iTunes,jag återkommer med ett nytt inlägg när den finns där men redan nu kan du lyssna på den i SoundCloudspelaren här under!

1 kommentar till “Platina – Vad har ni gjort?!”

  1. Pingback: Ibland blir man sugen... - Johan Bakke Johan Bakke

Lämna ett svar