Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Ännu en månad har gått…

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Ännu en månad har gått, med spelningar i stora delar av Sverige!

Den senaste månaden har vi varit i Visby, Habo, Täby, Ludvika och Vindeln, en del långa resor men alla har varit roliga ställen att spela på! På Stationen i Habo och Best Western Hotel i Täby har vi nästan blivit stammisar med två spelningar i Habo och tre i Täby under en månad!

Nu väntar ytterligare en månad med spelningar, i helgen rullar vi till Ludvika på skärtorsdagen, Habo på långfredagen och avslutar i Härnösand på påskafton! I nästa vecka kör vi igen i Habo på fredagen, lördagen är ännu inte bestämd. Måndagen den 13 april gör vi ett annorlunda gig på dans i Västerås!

Idag ska också vår nya låt ”Vad har ni gjort?!” skickas iväg till Svensktoppen Nästa, håll tummarna för att den ska komma med!

 

Lämna ett svar