Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Tack för allt stöd!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Som nog många vet så gick fredagen under parollen ”Rock Your Socks”, anledningen var att man skulle visa sitt stöd för alla som är annorlunda!

Jag måste nu tacka alla er som visade att ni stödjer oss som är annorlunda, det känns skönt att se att det finns en sån uppslutning kring det som inte är ”normalt”.

Problemet är bara att jag har många bekanta som bytte strumpor igår i stödet för alla som är annorlunda, men som dagligen visar tecken på att dom inte stödjer en annorlunda livsstil. Det ska bli intressant när ni i framtiden skriver uppmuntrande kommentarer om sånt som inte ingår i det normala svenssonlivet.

Jag har debatterat med fler av er som bytte strumpor igår om väldigt mycket som inte igår i ett normalt svenssonliv och det är väldigt ovanligt att ni stöder det som står utanför den rådande samhällsnormen. Eftersom ni har visat så tydliga tecken på förändring i era tankebanor så hoppas jag att ni även visar det i praktiken.

För visst stöder ni det som är annorlunda?

Etiketter:

Lämna ett svar