Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Ännu en helg i Ludvika…

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Söndag eftermiddag och vi har gjort ännu en helg med Platina på Silver Dollar i Ludvika!

Ludvika är alltid roligt att spela i och båda kvällarna gick bra, även om lördagen var en riktigt trött historia och det var först i sista set som det blev riktigt bra med folk! Men å andra sidan, det är ju alltid bra att vi får tillfällen att repa på nya och gamla låtar. För första gången har vi spelat vår nya singel ”Vad har ni gjort?!” live också, Ludvika var först med att få höra den offentligt!

Ikväll blir det jobb med den singeln som kommer att släppas någon gång under april eller maj, det beror lite på hur mycket jobb vi ska lägga ner på den. Låten ska vara inspelad, mixad och mastrad senast den 1 april, då ska bidragen till Svensktoppen Nästa skickas in, men sedan beror det på om vi ska göra musikvideo eller inte…

Här är ett klipp från en arbetsversion av låten:

Lämna ett svar