Hoppa till innehåll

Johan Bakke

På väg mot Thailand igen!

Ungefärlig lästid: 2 minuter

Så där ja, på fredag är det bara en månad kvar tills jag och frugan sätter oss på Thai Airways TG 961 och lyfter mot Bangkok och 10 dagar i Thailand igen!

Det är snart ett år sedan vi sist var i Thailand, då blev det 8 dagar i Jomtien och 2 dagar i Bangkok. Den här gången ska vi åka runt lite mer. Det blir först 1,5 dagar i Bangkok, sedan 2,5 dagar på Koh Samet, efter det 4 dagar i Jomtien för att avsluta med en heldag i Bangkok före flyget lyfter 01.10 den 30 april.

För övrigt så läste jag i en Facebookgrupp att det är ganska vanligt attresenärer från Thailand som flyger på natten åker till flygplatsen på kvällen samma datum som står på biljetten för att upptäcka att flyget stack för nästan ett dygn sedan! Vete fasen hur 17 dom tänker, men frågan är om dom tänker alls.

Det mesta börjar bli klart, flyget och nästan alla hotell är bokade. Det enda som inte är bokat är hotellet i Bangkok första natten. Är det någon som har något tips på ett bra och gärna billigt hotell på eller i närheten av Khao San Road så får ni gärna kommentera, antingen här under eller på Facebook. De enda kraven vi har är att hotellet ska ha säkerhetsskåp, AC och balkong. Det finns inget bättre i Thailand än att sitta i värmen på balkongen och dricka en Singha eller Chang!

Balkongen är visserligen det minsta kravet när man bor på Khao San Road, där kan man lika gärna gå ner till någon av alla uteserveringar som finns!

Nu följer några veckor med mycket jobb före avresan mot Thailand, både med Platina och med Radio Sandviken. Platina ska göra klar en låt som ska skickas till Svensktoppen Nästa och spela varje fredag och lördag fram till påsk, efter påsk ser det (just nu) ut att bli lugnare men min vana säger att om 1 – 2 veckor är alla helger fram till den 20 spril, när vi åker, också bokade. I musikbranschen är lediga helger inte någon förmån, det är då vi jobbar. Radio Sandviken ska starta barnradio i början av april och planerar ett Barnens Dag i Sandviken, så det blir en hel del att göra före avresan!

1 kommentar till “På väg mot Thailand igen!”

  1. Pingback: Habo - Det kan aldrig bli för långt... - Johan Bakke Johan Bakke

Lämna ett svar