Hoppa till innehåll

Johan Bakke

En helg i Fredrikstad!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Den här helgen har jag tillbringat i norska Fredrikstad, som ligger ca 10 mil söder om Oslo!

Igår kväll spelade vi på ett ställe som heter OMG Brygga, ett ställe som åter igen blir besökt av Platina ikväll. Spelningen igår gick rätt så bra, vi gjorde ett akustiskt set – något som är ganska ovanligt för oss – och två set med fullt party som vi brukar. Ikväll kör vi nåt liknande, vi måste bara finslipa låtmaterialet lite!

Under eftermiddagen idag blev det också en tur till Oslo, som slutade i ett besök på Norges första Maxrestaurang, ett besök hos en eventuellt kommande arrangör och en del shopping av heminredningsdetaljer. Max i Norge var en lätt besvikelse, originalburgaren var väl helt ok men jag saknade verkligen min favorit Supremeburgaren.

Som vanligt har det fotats lite också, här är några smakprov:

Etiketter:

Lämna ett svar