Hoppa till innehåll

Vem orkar bry sig om Pamela?

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Ikväll har en av Sandvikens mesta kvällar gått av stapeln, kvällen då Pamela Anderson gästade Allstar. Många var nog där, jag var inte en av dom och det ångrar jag inte ett dugg.

Jag har svårt att se storheten i att åka ut och bara besöka en nattklubb, i mina ögon utan anledning! Pamela Anderson är en gammal skådis från min ungdom som har lyckats hålla sig kvar i det berömda rampljuset, men vad gjorde hon egentligen i Sandviken som var så mycket att se?

Spelade hon in film? (Nej det gjorde hon inte)
Sjöng hon? (Nej, det gjorde hon inte)
Blandade hon drinkar? (Nej, inte det heller)

Hon besökte bara en nattklubb, och jag har jävligt svårt att förstå storheten i att en amerikansk kändis besöker en nattklubb. Inget jag är intresserad av att besöka iallafall.

Det enda som jag ser som en merit för Pamela efter hennes såpa hon var gift med Mötley Crues gamla skinnplågare (på musikerspråk, trumslagare ska det vara)

För övrigt så hoppas jag att det var fler som valde att se Sandviken köra över Hammarby med 9-6 på Göransson Arena! Det ryktas förresten att Hammarbys supportrar ville stanna i Sandviken och festa med Pamela efter matchen… Undrar om det var lättare att vinna den matchen?

 

 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: