Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Nu är det jul igen – Eller kanske inte riktigt…

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Jag brukar vara väldigt sen med att börja spela in jullåtar,  i början av december kommer jag på att det kanske skulle vara kul att göra en julssingel sedan går det några veckor tills jag gör det och då är det dagen före julafton! Så var det förra året, Oh Holy Night som jag gjorde då spelades in under natten mot julafton!

I år ska jag bättra mig och har redan nu börjat jobba med några julsånger som kommer att släppas ganska snart. Först som demos till krogar som vi ska spela på under december, men senast i början av december ska dom finnas för nedladdning på iTunes och streaming på Spotify. Troligtvis dyker det upp nånting på YouTube och Soundcloud också, det brukar ju bli så!

Allt kommer naturligtvis att släppas som Platina, det finns inte plats för någon solokarriär just nu. Calle lägger på syntar under den kommande veckan!

Lämna ett svar