Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Varför kan man inte sätta in pengar i en uttagsautomat?

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Jag gick förbi en uttagsautomat idag, en sån där kontanten som sitter överallt. Jag stannade till och funderade på om jag behövde ta ut pengar tills jag kom på att jag behöver sätta in pengar!

Som Sandvikenbo idag finns det bara ett ställe i hela kommunen där man kan sätta in pengar oavsett vilken bank man har, en insättningsautomat vid Swedbank i den nya gallerian! Ja, ni vet den som ligger där Åhléns tidigare låg. Samtidigt kan man ta ut kontanter på många ställen, utan att behöva bry sig om lokalens öppettider!

Tänk dig att du när som helst på dygnet kan gå till din närmaste uttagsautomat och sätta in den där femhundralappen du vann på Jack Vegas eller sätta in de där 2000 kronorna du fick för TV’n som du sålde på Blocket!

Det bör inte vara omöjligt att bygga om en uttagsautomat så det även går att sätta in pengar i samma maskin.

Lämna ett svar