Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Slut på ännu en rolig helg!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Söndag kväll och jag har fått vila några timmar efter allt jobb den här helgen!

I fredags skulle vi spela på Silver Dollar i Ludvika men spelningen flyttades till Selmas, en mindre pub i Ludvika! Det gick lika bra för det, fullt ös på publiken och när sista låten var slut vid tio i två fick vi köra två extranummer!

Igår spelade vi på ett bröllop i Uppsala, ett av de bäst arrangerade bröllopen jag har spelat på. Annars brukar bröllop vara bra planerade, men planerade av någon som inte är van vid att arrangera större fester och därför spricker planerna totalt! Den här gången var det inte så, vi skulle börja spela runt 21 och klev på scenen 21.15 och körde på fram till 01.00! Det var inte sista gången vi står på Värdshuset Liljans scen, den 20 december är vi tillbaka där och spelar på julbord!

Idag har det blivit söndag och bilbingo vid Hammarby IP i Gästrike-Hammarby, som vanligt gick det bra förutom att jag var så jävla hes efter de senaste två spelningarna! Rösten är fortfarande inte riktigt tillbaka, men den kommer nog till imorgon! =)

Den kommande veckan ska jag fortsätta jobba med några nya Platina-demos, vi har börjat spela in några låtar och jag hoppas att minst en av dom blir klar under den kommande veckan!

Lämna ett svar