Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Ännu en helg framför oss!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Fredag betyder spelning, men ikväll behöver jag iallafall inte åka långt! Ikväll behöver jag inte åka alls. Jag går bara ut genom dörren och går några hundra meter, ikväll spelar vi hos grannen Granliden Mat & Vinhus i Storvik!

Inför det här giget har vi testat att marknadsföra spelningen via Facebook, vi har kört ut reklam för giget varje dag den senaste veckan och om du bor i Storvik eller högst 1,5 mil från Storvik så kanske du har sett annonsen i ditt Facebookflöde! Har du inte sett den så finns evenemanget här, hoppa in och klicka i att du kommer!

I morgon kör vi privatgig i Karlholm, som vanligt har jag väldigt lite koll på vad vi spelar på eller vad vi egentligen ska göra men det brukar alltid lösa sig! När Platina äntrar scenen och spelar covers alla känner igen så finns det ingen som klagar!

 

Lämna ett svar