Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Nu varnar polisen för saker som inte finns

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Nu har polisen tydligen gått ut med en varning: Om du svarar på vissa samtal så blir du debiterad!

Jag tycker det är märkligt att den tekniska kompetensen hos polisen är så dålig så man går ut med varningar som inte alls är sanna, eftersom Telia nu går ut med ett pressmeddelande och säger att det tekniskt är omöjligt att bli debiterad för ett mottaget samtal!

Å andra sidan så verkar det här vara det samhälle vi lever i idag, dålig källkritik verkar vara genomgående i hela samhället. Det finns otaliga exempel på varningar som sprids på Facebook som verkligheten, men som i själva verket är en lögn påhittad av någon där ute… Så det förvånar mig inte att samma sak händer inom polisen, jag väntar bara på att nåt liknande händer inom skolan!

 

Lämna ett svar