Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Vad har kungen och politiker i Sala att göra?

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Jag skulle aldrig kunna vara kung, statsminister eller ens partiledare.

Jag skulle få alldeles för mycket kritik mot att jag hellre jobbar med det jag ska än att jag besöker ställen som ligger långt utanför mitt kompetensområde som kung eller statsminister.

Jag tänker just nu på skogsbranden runt Sala, dit både Kungen, Stefan Löfvén och nu senast Fredrik Reinfeldt har färdats för att besöka platsen. Ingen kan lura mig att tro att Reinfeldt tog en slang och jobbade som brandman under sitt besök, att Löfvén visade sina utmärkta ledaregenskaper och hjälpte polisen att dirigera trafik eller att Kungen flög iväg i en helikopter och vattenbombade skogen

Så frågan är vad 17 dom hade där att göra, egentligen?
Jag vet inte hur många människor och arbetstimmar som avsattes men borde inte resurserna som lades på att ta emot dessa överheter kunna läggas på viktigare saker, som t.ex att jobba ännu hårdare med att släcka branden?

Etiketter:

Lämna ett svar