Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Inne i en hård period!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Just nu blir det inte mycket skrivet på bloggen, man kan tro att jag inte gör nånting när jag inte skriver men det är precis tvärtom. Jag är inne i en hård period med jobb nästan varje dag och kväll och då blir det inte mycket tid till att skriva!

De senaste veckorna har jag varit helt ledig en dag per vecka, söndagarna har varit den enda dag då jag inte har haft nåt jobb inbokat.

 

Igår kväll körde vi ett bra gig på Travinn Sportbar i Sandviken med Platina, ikväll blir det bröllopsgig i Svärdsjö. Nästa vecka kör vi onsdagen på campingen i Mohed (Söderhamn), torsdagen på Trebo Hotell & Restaurang och lördagen bröllopsgig i Bollnäs!

Arbetsrummet i nya lägenheten börjar iallafall bli klart, jag har kopplat upp studion men pga alla andra jobb så har jag inte nån tid till att göra annat än att plocka fram en och annan ny låt till Platinas spelningar. Vi har kört på med samma låtar det senaste året så nu börjar det bli dags att köra lite nytt!

En ”ny” låt är på gång, det är en ny inspelning på en gammal favorit som jag hoppas hinner bli klar med till ett speciellt tillfälle under den kommande månaden!

Förutom spelningar och inspelningar så är det bilbingo också, nästan varje måndag och torsdag har jag suttit och ropat bingosiffror på antingen Lemstanäs Flygfält eller Hammarby IP – men snart minskar det. Nästa lördag kör vi sista bingon för säsongen i Lemstanäs, Hammarby rullar på ända fram till mitten av september!

Lämna ett svar