Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Hemma igen efter en resa på 12 dagar…

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Nu är vi återigen hemma efter en lång resa på ca 800 mil. Det hände en hel del roligt och för en gångs skull gick allt som det skulle, utan några katastrofala misstag! Det brukar ofta hända konstiga saker när vi är ute och åker, så jag trodde att det skulle hända nåt även den här gången, det gjorde det inte. Allt flöt på som det skulle även om jag gissar att en del vana thailandsresenärer tycker att vi blev ”lurade” när vi betalade 200 baht för en taxi i Bangkok…

Nej, vi blev inte lurade. Vi visste att det går att åka billigare men tyckte det var enklare att betala lite mer och åka direkt än att springa runt och leta en billigare taxi! 200 baht är ju ändå bara 40 – 50 kronor, för dom pengarna kommer man inte långt hemma i Sandviken!

Istället för att lägga ett blogginlägg med foton från resan så satte jag ihop en sida med en massa foton från resan, den kommer att ligga kvar under rubriken Blandat i menyn här ovanför.

Nu blir det en sommar, höst och jul med jobb som vanligt, sedan åker vi förhoppningsvis tillbaka till Thailand i slutet av januari! Den gången blir det några fler dagar i Bangkok, den här gången blev det bara ca 36 timmar i Bangkok det var alldeles för lite!

 

Lämna ett svar