Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Mindre än ett dygn kvar…

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Nu är det bara 13 timmar kvar, ungefär ett halvt dygn kvar. Sen ska man göra som alla andra… Man ska ner till Thailand och vandra (eller handla)!

Jag brukar ägna tiden i postbussen till att göra om texterna på de låtar som vi spelar med Platina, den ovanför är andra versen i ”Efter Plugget” av Factory!

Ja, nu är jag och Maria på väg. Ligger just nu på Ibis Styles Stockholm Arlanda och har svårt att sova. Kalla det för resfeber, jag kallar det för Johan Bakkes normala dygnsrytm! Om 13 timmar sitter vi på Thai Airways flight 961 till Bangkok (har ni tänkt på hur roligt det låter på engelska!!!) och sedan vidare neråt i Thailand!

Flyget går 14.30 imorgon eftermiddag, sedan blir det 9 dygn med bara värme!

Jag har lovat Maria att jag inte ska tänka nånting på jobb under resan, vi får se hur bra det går…

Lämna ett svar