Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Midsommarhelgen på Orust och i Sveg…

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Under midsommarhelgen rullar vi i Platina mot Orust och Sveg! Det blir en helg med runt 150 mil på vägarna, men vi börjar bli vana vid att kuska runt…

Både Orust och Sveg är bekanta sedan tidigare, midsommarhelgen förra året ställde vi till med jätteparty för Caravan Club på Orust och för några månader sedan satte vi stämningen på topp på Pizzeria Knuten i Sveg. I helgen hoppas vi att vi gör samma sak igen!

Sist vi spelade i Sveg var det inomhus, i helgen kör vi utomhus både i Sveg och på Orust. Utomhusspelningar är riktigt knepiga, visst – dom är skitkul men det händer ju att det börjar regna och även på sommaren kan det bli kallt!

När vi spelade på Caravan Club midsommarhelgen förra året kom det ett riktigt skyfall samtidigt som vi riggade, det stannade kvar under hela soundcheck men drog sedan vidare… Nåväl, spelningen gick riktigt bra och eftersom vi nu har kammat till oss, repat in många fler bra låtar och dessutom inhandlat scenkläder så tror jag att årets gig blir 10 ggr bättre!

 

 

Lämna ett svar