Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Länge sedan sist…

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Snart en vecka sedan det senaste blogginlägget, jag måste bli bättre på det här och skriva oftare!

Helgen var rolig, med två spelningar på samma restaurang, Silver Dollar i Ludvika. Vi fyllde dansgolvet båda dagarna, med festsugna människor i publiken kan det inte bli annat än roligt att spela!

Nu blir det ingen spelning förrän om tre veckor, den 30 maj kör vi nästa gång. Då blir det ännu ett nytt ställe, Corner i Arbrå för första gången!

Men de kommande veckorna blir ändå inte lugna, nu ska det flyttas från två ställen samtidigt! Huset i ”byn” är sålt och ska tömmas och städas, samtidigt ska vi byta lägenhet… Tillsammans med det jobbar jag vidare med den engelska singeln som någon gång ska släppas, en låt är klar och en omastrad och halvmixad version finns på mitt Soundcloudkonto för den som vill lyssna! När den blir klar ska den upp på Spotify,  iTunes och ReverbNation också, men det får bli när den är helt klar.

Jag är ju på väg till Thailand också,  den 23 juni drar vi på en kort resa till Pattaya i 9 dagar!

Jag tror det var allt för den här gången, nu hoppas jag det inte dröjer en vecka till nästa gång jag skriver!
Nu ska jag och katten sova!

Lämna ett svar