Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Med Bryssel som mål?

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Jag har inte varit så aktiv inför det kommande valet till EU-parlamentet, jag har helt enkelt inte haft tid att vara politiskt aktiv. Idag lägger jag den största delen av min tid på att underhålla folk, antingen via Radio Sandviken eller genom att vara ute och spela livemusik med Platina!

Men jag vill naturligtvis ändå skriva några rader om det kommande EU-valet, det är ett viktigt val och jag har länge varit orolig över Piratpartiets existens i dessa sammanhang efter valet. Nu börjar jag bli mindre orolig, med ca 3 veckor kvar till valet visar det sig nu att enligt SKOP’s senaste EU-barometer får PP 3,1% i Eu-valet!

3,1% ger inga mandat, men det är iallafall mycket bättre än de siffror som visades för några veckor sedan! Jag håller tummarna och hoppas att PP lyckas även denna gång.

Behöver jag avslöja vad jag kommer att rösta på?

För skyddat privatliv och delad kultur

Lämna ett svar