Hoppa till innehåll

Johan Bakke

På väg mot Bollnäs!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Ikväll bär det iväg till Bollnäs och Citykrogen, där vi spelar med Platina ikväll! Citykrogen i Bollnäs är ett sånt där hemtrevligt ställe där det alltid är roligt att spela, oavsett hur mycket eller lite folk som kommer. Jag vet inte vad det beror på, men det finns några sådana ställen dit man gärna återkommer och spelar bara för stället skull, och Citykrogen är ett av dom!

Imorgon lördag drar vi ännu längre norrut, då spelar vi i Idre – eller rättare sagt några km utanför Idre, stället heter Mon Gård och ligger nästan i Norge! Där har jag också spelat tidigare, men då trubadurade jag ensam för ett gäng glada norrmän och svenskar. Den här gången åker jag upp tillsammans med Calle Gustafsson och kör ett Platinarace, hoppas ni tål det!

Lämna ett svar