Hoppa till innehåll

Johan Bakke

En sjuk vecka och en ganska lugn helg…

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Den senaste veckan skulle jag ha gjort klart en ny singel med 3 låtar som ska släppas digitalt någon gång under mars. Så blev det inte, istället blev jag liggande i förkylning och kunde inte sjunga en ton så inspelningarna fick skjutas fram några dagar. Det är tur att jag gör allt själv, så det försenas inte mer än några dagar!

Jag trodde också att förkylningen skulle tvinga oss att ställa in gårdagens spelning på Citykrogen i Bollnäs, det trodde jag ända till igår morse då jag bestämde mig för att köra spelningen. Det fick bära eller brista helt enkelt… Det bar nog mer än det brast, men rösten hade kunnat vara bättre!

Nu blir det lugnt i helgen, inga fler gig men jag börjar nog spela in ikväll! 3 låtar, alla är gamla poplåtar från början av 2000-talet men det blir nya versioner jämfört med de demos ni har hört tidigare…

…and now to something completely different…
Som jag har skrivit tidigare så har jag två katter. Här är en av dom, Nelly:

Lämna ett svar