Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Nu ska jag börja blogga igen!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

De senaste månaderna har det skrivits lite i min blogg, det har blivit i snitt 1 inlägg per vecka och det ska jag försöka ändra på från och med nu!

Från och med nu ska jag skriva minst ett inlägg per dag, vissa dagar kan det bli korta inlägg och andra dagar längre – beroende på min skrivlust för dagen! Vissa dagar kanske det bara blir en länk till en rolig eller bra video på YouTube, men även det är ju ett inlägg!

Mitt problem i bloggandet har länge varit att jag vill skriva om sånt som jag tror att folk där ute (ja, du som läser) är intresserade av att läsa… Problemet i att tänka så är att jag omöjligt kan veta vad just du som läser det här är intresserad av att läsa. Så från och med nu blir det mindre musik och mer prat, för att travestera en lokal radiostations jinglar!

Etiketter:

Lämna ett svar