Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Köp biljett till 14:de matchen!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

SAIK Bandy har dragit igång en kampanj för nånting dom kallar för 14:de matchen, en match som inte kommer att spelas! 

SAIK Bandy skriver på sin hemsida: ”Verkar det skruvat? Det är det! För 140 kronor löser du en biljett till den 14:de matchen. Du kan även köpa en VIP-biljett för 200 kronor för att lyxa till det lite extra. Vårt första mål är att nå över 4 029 sålda biljetter som är publikrekordet i Göransson Arena. Kommer vi dit siktar vi givetvis på 5 880 som är publikrekordet ute på Jernvallen. När vi har slagit något av dessa – eller båda – firar vi detta på ett fantastiskt sätt tillsammans med alla som köpt biljett och spelarna vid ett event som än så länge är hemligt. Under resans gång kommer vi även lotta ut ett antal priser bland de som köpt biljett, från säsongskort till unika matchtröjor.”

Jag skriver sällan om bandy, men jag älskar roliga och annorlunda idéer och det här tycker jag var en av de roligaste och mest annorlunda idéerna på länge! Jag köper definitivt en biljett, vill ju inte missa eventet!

Gör det du också!

Lämna ett svar