Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Tänk om man inte vore medianörd…

Ungefärlig lästid: < 1 minut

För en gångs skull tittar jag på bandy… Ja, jag brukar göra det en gång per år – när Sandviken spelar final! Nu är det inte Sandviken som spelar, även om det känns som majoriteten av spelarna är eller har varit spelare i Sandvikens AIK! Nej, det är final i Bandy-VM och jag följer min tradition att titta på finaler. Som vanligt i Bandy-VM spelas finalen mellan Sverige och Ryssland!

Men snart orkar jag inte kolla mer, jag är inte trött, jag är medianörd och tänker mer på den dåliga produktionen än på själva matchen. Det är dålig bild, dåligt ljud och inte nog med det – ljudet ligger ca 5 sekunder före bilden! Vid de två första målen hörde man målet före man såg det… Sånt gillar inte jag och tydligen inte många andra heller!

Nåväl, det ska nog gå bra att se klart den här matchen. Go Sweden!

Etiketter:

1 kommentar till “Tänk om man inte vore medianörd…”

  1. Daniel Bobo Hagström

    Som vanligt när Ryssarna producerar å en bildproducent som gärna klipper in allt annat än det väsentliga!

Lämna ett svar