Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Tre spelningar den kommande helgen

Ungefärlig lästid: < 1 minut

 

Nu har man legat på latsidan i att spela alldeles för länge, nu har jag inte spelat sedan den 28 december, men i helgen ska vi ut igen. Tre spelningar blir det, två av dom på krogar och den tredje på Kulturcentrum i Sandviken där Livekarusellen startar med årets katapult!

På fredag står vi åter igen på scenen på Citykrogen i Bollnäs och på lördag på Granliden i Storvik, det känns skönt att återkomma till två av våra favoritställen. Både Citykrogen och Granliden känns som hemmaplan. Citykrogen eftersom vi har varit där så många gånger, Granliden eftersom det ÄR hemmaarenan för mig!

Sedan har vi ju Livekarusellen på lördag, som vi även var med i förra året men då under namnet ”Johan Bakke & Mosquera”. Livekarusellen startar 13.00 på Kulturcentrum i Sandviken, vi spelar 19.40 och efter spelningen åker vi direkt till Storvik och börjar rigga upp på Granliden!

Uppehållet i spelningar har inneburit tid till att kolla och spela in nya låtar, så ni som kommer och kollar på Citykrogen och Granliden kommer att få höra en del nya låtar!

Lämna ett svar