Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Bakke going english!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Jag skriver låtar på både svenska och engelska, även om det mest är det svenska som jag tidigare har släppt ut offentligt i större sammanhang.

Nu blir det ändring på det, de senaste veckorna har jag börjat jobba med några av mina gamla engelska låtar. Tre (eller kanske fyra) av dom kommer att göras klara under januari/februari och  släppas som en digital singel under våren! Får jag som jag vill så släpps det även ett album senare under året.

Det är fortfarande inte riktigt klart under vilket namn låtarna ska släppas, om det blir jag som släpper dom solo eller om det blir under ett (ännu inte bestämt) artistnamn men det märker ni! Oavsett vilket namn vi använder till släppet så är det ju ändå jag som gör min del av jobbet (skriver låtar och sjunger/spelar en del av instrumenten) och då kommer jag skriva här om mina produktioner och inspelningar, även i framtiden!

Det största problemet jag har just nu är att jag fortfarande inte kan stå vid mikrofonen och sjunga, men jag hoppas att det ska lösa sig så jag kan jobba vidare med mina musikprojekt.

 

Lämna ett svar