Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Gott nytt år!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Sådär ja, då var 2013 nästan slut och det är bara några timmar kvar!

Det här året har varit ett år med en hel del spelningar. Annars har det varit ett medelår, det har inte hänt så mycket speciellt under året men så är det ju ibland! Märkligt nog så var den största händelsen under året att jag, för första gången i mitt liv, gick och bröt ett ben i kroppen… Men jag ser det som tur att det tog nästan 37 år till det hände, många råkar ut för det mycket tidigare!

Men visst hände det en del annat under året: 

  • Spelningar på samma tillställningar som både Thomas Di Leva, Lill Lindfors, Owe Thörnkvist och Patrik Isaksson
  • Kompade Lili & Susie
  • Såg Gyllene Tider live
  • Åkte till Prag i 4 dagar
  • Hörde Sandvikens IF slå AIK ur Svenska Cupen

Nu tar jag nya tag, under 2014 ska det släppas nygammal musik. Jag jobbar just nu med nyinspelningar av några engelska låtar som skrevs för runt 10 år sedan. Det finns folk som fortfarande gillar dom, så nu ska vi fixa så ännu fler gillar dom!

Jag ska också försöka ta mig utomlands under våren, jag behöver en paus från spelningar, inspelningar, radio och allt annat som jag alltid gör hemma. Det mesta jag gör är roligt, men ibland blir det för mycket och då behöver jag dra iväg nån vecka! Jag planerade ju att åka till Thailand, sedan skadade jag foten och då fick jag skjuta fram dom planerna…

Lämna ett svar