Hoppa till innehåll

Johan Bakke

YouTube nästa!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Jag har börjat upptäcka att de flesta webanvändare vill hellre titta på YouTube än att lyssna på musik via Soundcloud, Spotify och andra musiktjänster. Jag har länge frågat mig varför man vill lyssna på musik via en videotjänst, men samtidigt så måste jag väl bara ta och ge mig i mitt tänkande och börja lägga ut min musik på YouTube också!

Jag kommer aldrig ge upp SoundCloud och Spotify, jag tycker dom är två väldigt bra plattformar för musik och kommer att fortsätta lägga upp mina låtar där – samtidigt som jag nu börjar fixa små musikvideor till alla mina låtar. Till att börja med kommer jag att fixa dom egna låtarna, covers får komma senare!

Men det kommer att ta några dagar, till det är klart så får ni nöja er med det som finns sedan tidigare. T.ex de här två:

Lämna ett svar