Hoppa till innehåll

Johan Bakke

God jul alla!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Jag firar inte jul, mest eftersom jag inte är religiös och tycker därför att det inte finns något att fira! Men jag tycker ändå att det finns en del trevliga saker kring julen, en sån sak är julmusik.

För många år  sedan, när jag fortfarande var barn, blev jag tillfrågad om jag vill sjunga O helga natt på en julotta. Jag tackade ja och började öva (nej, det heter inte ”repa” i de sammanhangen) tillsammans med kyrkans kantor. Tyvärr blev kantorn sjuk och min medverkan i julottan blev inställd. I många år har jag hajjat till varje gång jag har hört O helga natt, och har velat göra nånting av den. Det har inte blivit nånting av med det förrän i år, nu har jag spelat in en egen version. Men jag valde att göra den engelska texten, Oh Holy Night, så här har ni en liten julklapp från mig!

…och när jag ändå håller på och lägger ut julmusik så tar vi den här gamla låten från 2010 på en gång! =)

 

Lämna ett svar