Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Hemma efter en bra kväll på Granliden!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Ikväll var det spelning med Platina på Granliden i Storvik, eller hos grannen som jag brukar säga mer skämtsamt!  Ja, jag bor ju bara ca 50 meter från Granliden så det är inte långt att åka (eller gå) när man ska spela där! Det var en riktigt bra kväll med mycket folk och en riktigt bra publik, det tackar vi för!

Fortfarande tvingas jag sitta och spela, det går med det går inte lika bra som tidigare. Jag vill ju kunna röra på mig på scenen, det kan man inte göra så mycket sittande! Men det kommer jag (förhoppningsvis) kunna göra snart, foten börjar kännas bättre och bättre. Röntgen igen den 3 december, sedan får vi se vad läkaren säger!

Nu väntar några helger med spelningar utanför hemkommunen, sedan är vi tillbaka på Granliden den 14 december igen. Den gången blir det luciaparty och jag har hört önskemål om att jag ska spöka ut mig med luciakrona… Vi får se hur det blir med den grejen! =)

Nu har jag tittat igenom kvällens avsnitt av Så mycket bättre och bestämt att inför nästa års Så mycket bättre ska jag göra ett eget litet projekt med SMB som tema. Vad det blir får ni veta senare…

Lämna ett svar