Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Igår skulle jag spela idag

Ungefärlig lästid: < 1 minut

…men idag blev det inställt!

Igår blev vi kontaktade av en festarrangör som ville boka Platina till en fest ikväll, vi tackade ja till giget och jag började förbereda mig mentalt inför kvällens spelning. Det tar på krafterna att bara gå till postlådan nu, så att köra en hel spelning på 3 – 4 timmar skulle bli en riktig utmaning!

Idag ringde dom iallafall upp igen och avbokade, nu är det dubbla känslor. På ett sätt känns det skönt att få vila en helg men samtidigt så vill jag komma igång och spela igen så snabbt som möjligt efter min lilla olycka!

Till veckan ska jag försöka börja jobba några timmar per dag, så inte Radio Sandviken stannar upp helt. Även om min del i jobbet går på ultrarapid just nu så måste det viktigaste fungera. Att våra program sänds som dom ska och att våra sponsorer får ut sina budskap i reklamen!

Lämna ett svar