Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Då är man invalid i några veckor då…

Ungefärlig lästid: 2 minuter

Det var värre än jag trodde med min fot, fraktur i hälen och nerver som har hoppat snett så jag är gipsad och får hoppa på kryckor i några veckor! Under nästa vecka blir det operation också, för att få nerverna på plats igen!

Det värsta med den här skadan är egentligen inte själva skadan. Smärtan är jobbig, men den går att mota bort med värktabletter. Det värsta är att man blir så jävla beroende av andra! Jag klarar inte ens att bära ett glas läsk eller en kopp kaffe från köket till datorn, ännu mindre att bära tyngre prylar som datorer, gitarrer eller högtalare.

På grund av min skada har både jag och Platina också fått ta ett litet break i spelandet, hittills har två spelningar fått ställas in. Igår skulle jag ha spelat för PRO i Sandviken och på fredag skulle vi ha spelat med Platina på Citykrogen i Bollnäs. Båda dom spelningarna måste nu ställas in och jag räknar inte med att jag kan stå på en scen före tidigast början av januari.

Sitta går däremot bra, så när operationen är klar ska jag nog klara att köra sittande spelningar. Det känns lite dumt att sitta och spela partymusik, men det har ju gått en gång så då går det nog fler gånger! Nästa spelning som är bokad är med Platina på Granliden i Storvik den 23 november, tills dess ska jag nog vara så bra så jag klarar att sitta och spela en helkväll igen!

Det här gör ju också så att vår planerade resa till Thailand nog får skjutas fram i tiden, jag vill inte boka en semester och sedan gå runt och ha ont hela semestern. Och jag vågar inte tänka på alla problem som kan uppstå om jag behöver söka upp sjukvården i Thailand…

Men även i Thailand är det handikappanpassat så man kanske kan boka resan ändå:

Lämna ett svar