Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Även ett inställt gig…

Ungefärlig lästid: < 1 minut

…är ett gig, lär Ulf Lundell ha sagt en gång i tiden!

Igår var det nära att bli mitt första inställda gig någonsin. Efter vi hade packat upp och riggat alla prylar med Platina skulle jag bara hämta min väska med scenkläder och byta om, då hände det som inte får hända. Jag klev snett i en trappa och kände en otrolig smärta i högerfoten, det var så illa så jag kunde inte stödja mig på högerfoten.

Efter en undersökning av en sjuksköterska på plats kom vi fram till att det troligtvis inte är brutet, så vår spelning kunde ändå genomföras. Dock med mig sittande hela kvällen, en lite annorlunda situation! Och jag kan inte påstå att det var den roligaste spelningen heller, det är inte roligt att sitta och spela partymusik – speciellt inte med en värkande fot…

Hemresan var inte den roligaste heller, runt 40 mil i en bil med en värkande fot blev bara fel.

I skrivande stund sitter jag på akutmottagningen i Gävle och väntar på att läkaren ska komma, jag har visserligen ganska bra vana att vänta på läkare här. Det är inte första gången jag sitter och väntar på akuten i Gävle, men det är nog första gången jag sitter här efter jag har varit vaken i över 20 timmar.

Så här ser foten ut nu:

Fortsättning följer…

Lämna ett svar