Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Tillbaka online igen…

Ungefärlig lästid: 2 minuter

Jag upptäckte att det var länge sedan jag bloggade nånting, ibland får jag perioder då jag inte skriver på länge och en sån period har kommit nu. Har haft fullt upp med annat, t.ex att spela GTA 5 som jag köpte för någon vecka sedan! Grymt roligt spel, jag skulle kalla det för det bästa i serien… Å andra sidan så har alla varit bättre än föregångaren, på något sätt!

Men jag har inte bara spelat, håller fortfarande på och tömmer och städar mitt gamla hus i Gästrike-Hammarby också, det går sakta men säkert framåt. Tyvärr klarar jag inte längre av att stressa, har aldrig varit bra på det men nu börjar jag må dåligt av all stress, så nu får saker ta den tid dom tar. Det viktigaste är att jobbet (Radio Sandviken och musikjobb) och familjen fungerar, allt annat får komma när det finns tid och ork.

Under de senaste veckorna har jag också bestämt att jag ska åka till Thailand under nästa år men det blir det mer om i ett senare inlägg…

Spelningar är det inte mycket av just nu, men tisdagen den 29 oktober gör jag ett inhopp som trubadur igen. PRO i Sandviken ska ha årsmöte och vill ha underhållning! Platina ligger lite grann på is just nu, om man jämför med hur det var i somras. Vi gör bara några enstaka spelningar här och där fram till december när vi kör igång på allvar igen med ett antal julbord i Avesta, luciaparty på Granliden den 14 december, sedan kliver vi på Silja Line och kör några gig där för att avsluta med ett nyårsgig som ännu inte är bokat. Vi har inte bestämt oss för vilket vi ska ta!

Men vill nån boka oss så gå in på www.platinamusic.se och kontakta Calle Mosqera. Vi har fortfarande några datum lediga i november och december. Socialtjänsten i Sandviken eller Gävle får gärna höra av sig inför sin julfest, förra årets spelade vi på soc julfest i Upplands-Bro och det giget var bland de roligaste den julen! =)

Vill ni boka mig som trubadur så går det också bra, men då kontaktar ni mig via kontaktlänken här uppe. Jag gör inte många trubadurjobb längre men det är alltid roligt att göra nåt enstaka… Ska förresten på möte snart och diskutera spelningar med en av Sandvikens krögare, om det blir ensam eller med Platina och vilken krog det gäller låter jag vara osagt fram till nåt är bestämt!

Annars jobbar jag på med Radio Sandvikens verksamhet, den 23 november direktsänder vi från Vallhalla där det är öppet hus med loppis och andra roliga aktiviteter! Vill du se hur det ser ut när vi sänder så är du välkommen att komma dit och kolla.

Ja, till nästa gång jag skriver så lånar jag en avslutningsreplik från min arbetskamrat och numer bloggkollega Boboviken: Händerna på täcket!

Lämna ett svar