Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Vad är tecknet på att en blogg är bra?

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Jag har genom mitt jobb på Radio Sandviken snubblat in på både bandy och fotboll, jag som egentligen är helt ointresserad av sport har fram till nu suttit som ljudtekniker på ett stort antal fotbolls- och bandymatcher. Jag har till och med lyssnat med spänning på två kval till Svenska Cupen, varav det ena gick bra och det andra gick riktigt jävla skitbra för Sandvikens IF!

Vad har det här med bloggar att göra nu då?
Det var precis det jag skulle komma till! Sandvikens IF’s lagkapten Jens Åberg kör en blogg som heter SIF-stilen där han till största delen skriver om fotboll och Sandvikens IF. Jag har börjat följa bloggen och tycker att den är riktigt bra och intressant, och det är där jag tycker att man lyckas skapa en bra blogg!

När en sån som mig kan läsa bloggen och tycka att innehållet är intressant, trots att jag egentligen inte har det minsta intresse för (eller kunskaper om) fotboll, ja det måste vara ett tecken på att bloggen är bra! Så en eloge till Jens Åberg, du har lyckats få en fotbollsinkompetent människa att följa en fotbollsblogg! =)

För att återknyta till det jag skrev i inledningen, på söndag gör vi ytterligare en fotbollssändning i Radio Sandviken! Sandvikens IF möter Athletic FC United på Jernvallen och jag sitter återigen bakom rattarna för att styra ut ljudet så Sandvikens radiolyssnare ska få höra matchen. Om jag fattar så mycket av vad dom snackar om? Nja, det vete fan! =)

Etiketter:

Lämna ett svar