Hoppa till innehåll

Johan Bakke

En lugn helg går mot vardag…

Ungefärlig lästid: 2 minuter

Ligger sömnlös i sängen efter en relativt lugn helg!

Fredagskvällen och -natten tillbringades hemma vid datorn med att fixa till några nygamla låtar som vi ska börja lira med Platina. Lördagseftermiddagen lika så och kvällen ute på en trevlig fest med ett gäng båtmänniskor på en ö ute på Storsjön!

Hade det varit lägre priser på motorbåtar och mer pengar på mitt konto så hade jag köpt en, men när en båt av bara lite större modell kostar runt en halv miljon så får det vara. Det finns viktigare saker att lägga dom pengarna på, så det får vänta till USA-hitsen börjar ramla in. =)

Enligt min manager ska det inte dröja så länge, vi behöver bara fixa lite foton först! Jag hoppas han har rätt, det skulle vara rätt kul att åka över till staterna och spela lite svensk powerpop, dom har ju inte hört mycket av det sedan Roxette’s storhetsdagar på 90-talet!

Just nu får jag nöja mig med att lägga ut ett foto på en snygg båt:

Jag hörde också rykten idag om att det kan finnas intresse att boka Platina till Argentina för spelningar i några veckor! Det skulle vara kul, speciellt eftersom jag har några gamla ICQ-kompisar där som det skulle vara kul att träffa! Jag har länge velat göra som ”alla” andra och dra till Thailand i några veckor men Argentina funkar nog lika bra! Jag misstänker att det faller på resekostnaderna, att flyga till Argentina är inte så billigt…

Idag (söndag) vaknade jag 15.00, det är kanske därför jag känner mig som Sömnlös i Seattle just nu… Min dygnsrytm är inte den normalaste, men som jag skrev i mitt förra inlägg så accepterar jag det numer och hoppas att även andra kan acceptera det…

Den kommande veckan blir hektisk, men sånt gillar jag! Fotbollsradio på Torsdag, Sandvikens IF tar emot AIK på Jernvallen och då är naturligtvis Radio Sandviken med och sänder! På Fredag spelar jag som trubadur på TraVinn i Sandviken, sista gången som trubadur ensam – efter det blir det bara Platina och andra bandprojekt! Lördag och söndag kan det bli tre spelningar med Platina, men bara en av dom är bokad till 100%…

Lämna ett svar