Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Så där, det blev ytterligare en och en halv dag i Prag utan att jag skrev nånting om det! Nu är man hemma igen, landade på Arlanda vid 16.00 idag och klev innanför dörren hemma strax före 19.00.

Nåväl, nu är alla foton igenomkollade. Här är några av dom, för den som är intresserad av att titta!

[fsg_gallery id=”1″]

Några filmer kommer senare, Zoo i Prag hade några roliga ödlor som jag inte kunde låta bli att filma! =)

Nu blir det en hektisk tid, ett helt gäng gamla låtar ska dammas av och spelas in på nytt. Gamla musiker ska bli övertalade att göra om sina prestationer på gamla låtar som dom inte har spelat på många år och nya musiker ska lära sig låtarna som jag fortfarande inte kan släppa utan tycker dom är lika jävla bra som dom var när vi lirade dom sist…

Jag hoppas att jag får med alla på tåget igen, blir det bra så blir det bra och blir det inte bra så hoppas jag att alla kommer att ha jävligt roligt!

”It’s not a fair game baby, it’s rock’n’roll…”

 

Lämna ett svar