Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Gävleborg har många bra låtskrivare!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Under våren blev jag medlem i ”Nätverket för singer/songwriters & trubadurer i Gävleborgs Län”, ett nätverk som har som målsättning att öka antalet speltillfällen för målgruppen. Tidigare har jag varit med och spelat vid tre tillfällen, idag har jag varit med för en fjärde gång.

Den här gången spelade vi (Jag & Calle Gustafsson = Johan Bakke & Mosquera)på en Singer/Songwriterkonsert i Ljusdal, tillsammans med fyra andra väldigt bra singer/songwriters från olika delar av Gävleborg.

En kille som var med och som jag har fastnat väldigt mycket för under den senaste tiden är Niklas Karlsson, en kille från Färila som håller på och spelar in ett album just nu. Ett album som släpps i början av maj, efter jag har hört honom live några gånger så väntar jag med spänning. Ett smakprov från plattan är släppt, Riftdalens grunda sjöar, en låt som du både kan höra på Radio Sandviken och på Spotify:

Jag kommer att börja leta lokaler i Sandviken där det går att arrangera singer/songwriterkonserter, jag tycker att musiken som många musiker i Gävleborg gör är för bra för att inte bli spelad ute bland folk så jag ska göra vad jag kan för att fixa en lokal. Fortsättning följer…

Etiketter:

Lämna ett svar