Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Veckans brott

Ungefärlig lästid: 2 minuter

…var en tidning som jag råkade hitta som barn…

Nu ska jag inte skriva mer om den, jag vill bara uppmärksamma er på denna 70-talsproduktion som jag precis lärde mig att den slutade tryckas så sent som -83. Jag hade en kompis vars morbror läste tidningarna flitigt… Men nu tar vi inte mer om det!

Nej, jag sitter här natten mellan söndag och måndag och försöker sammanfatta veckan på ett bra sätt.

I början av veckan jobbades det väldigt mycket med uppladdning av den nya låten ”Genom snö & is”, som precis har släppt med min duo Johan Bakke & Mosquera. En duo som förhoppningsvis spelar på fredag men just i skrivande stund vet vi inte var vi spelar. Det blir lite problem när folk i bandet har spelningar på annan ort än vi har spelning, men det ska lösa sig under veckan! Mitt andra band Platina sticker till 08-land och spelar på Lördag, det är iallafall säkert!

Vi (Johan Bakke & Mosquera) lyckades ju också komma in på tiondeplatsen på P3 Stars topplista för osignade band i  helgen, trots att dom bara spelade ca 30 sekunder av låten så kändes det ganska bra att få höra presentationen i Sveriges största radiostation! Den här veckan är det ny röstning, gå gärna in och rösta på oss! Du behöver bara ett Facebook- eller Twitterkonto för att kunna rösta och vill du stödja oss dubbelt så kan du rösta med båda!

Här är låten också:

Lämna ett svar