Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Jag har slutat titta på TV…

Ungefärlig lästid: < 1 minut

…vad som händer i TV-programmen går ju ändå att läsa på nätet, ganska ofta redan före det händer!

Idag berättar både Aftonbladet och Expressen om ett skämt som ska dras under kvällens deltävling till Melodifestivalen. Var ligger spänningen i att se Melodifestivalen, när två av Sveriges största dagstidningar  berättar detaljrikt om vad som kommer att hända under direktsändningen?

Jag vill inte veta vad som KOMMER att hända under en direktsändning! Även om jag vet att sändningen är planerad ”in i minsta detalj” (Som Charles-Ingvar Jönsson skulle ha sagt), så försvinner en del av det roliga med direktsändningen när jag till och med får läsa i dagstidningen vilka skämt programledarna kommer att dra!

Etiketter:

Lämna ett svar