Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Att göra sig av med energitjuvar…

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Alla har nog varit med om dom nån gång, energitjuvarna…

Nej, jag menar inte folk som kopplar in sig på elnäten och plockar ut ström utan att betala. Jag menar folk som stjäl energi från andra människor genom att bara vara enormt jävla jobbiga.

Den här typen av människor kan ringa nästan vilken tid som helst på dygnet och diskutera småsaker. Samma småsaker kan dom ringa om dag efter dag, dom får alltid samma svar men ringer ändå nästa dag (i värsta fall senare samma dag och i bästa fall bara några gånger per vecka) med samma småsaker. Energitjuvarna är ofta också experter på att dra ut på de små sakerna så de tar otroligt lång tid att, t.ex, diskutera när man ska byta en glödlampa. Energin som man hade kunnat lägga på att utföra mer tidskrävande uppgifter läggs istället på att diskutera småsaker med energitjuven. Tyvärr är energitjuvarna duktiga på att få deras små problem att låta jätteviktiga, så även om man tycker själv att det är en småsak så dras man in i diskussionen. Plötsligt har man diskuterat samma sak i totalt 2 – 3 timmar, när det egentligen hade gått att prata om det i 5 minuter!

Varför sitter jag och skriver detta en onsdagkväll?
Jag har precis lyckats göra mig av med en energitjuv som spelade i den högre divisionen, och det är jag riktigt glad över!

Etiketter:

2 kommentarer till “Att göra sig av med energitjuvar…”

  1. Bra jobbat Johan! Sånt får jag jobba med hela tiden! Energitjuvar är ofta dramadrottningar, kan spela upp jordens drama över vilken småsak som helst, eller så är dom offer som subtilt vill få en att fatta hur jävla synd det är om just dom! Det finns fler roller att identifiera hos dessa oerhört onödiga människor, men det här är två! 😉 Mvh Ola

  2. Handlar det inte mer om att man måste se efter sig själv . Alla försöker alltid köra med eller över en. Kan dom så gör dom. Upp till dig. För övrigt hörde jag dig sjunga idag. Underbar röst och ton. Plastiga produktioner ibland enligt mitt tycke. Må väl. Niklas. Men fina arr.

Lämna ett svar