Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Förändringarnas tider

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Nu startar en stor förändring för mig, jag kommer (nästan) helt att sluta jobba solo och går istället in i frontfigurrollen i den nya duon ”Johan Bakke & Mosquera”, som består av mig och Calle Gustafsson!

Ja, samma människor som i Platina och det har också sin logiska förklaring. Platina är ett coverband, Johan Bakke & Mosquera kommer att spela egen musik. Därför vill vi separera projekten!

Som en start kommer vi att släppa en singel inom kort, en ommixad version av 100 år (till Maria), med Främling som andraspår. Senare under hösten, vintern och våren kommer vi att släppa fler singlar. Till en början blir det nya versioner av mina gamla låtar, men tids nog ska det släppas nya låtar också! Det kommer att släppas en facebooksida och en hemsida för det nya projektet, mer info kommer när det är klart!

Det här betyder också att många av mina gamla album och låtar kommer att försvinna från iTunes och Spotify. många av låtarna kommer att komma tillbaka senare men i nya versioner och med den nya duon.

Jag skrev i början av inlägget att jag (nästan) helt ska sluta jobba solo, (nästan) betyder att det kommer att komma en del sololåtar till och från men inte lika mycket som tidigare. Till exempel ska projektet Kommunistfasoner göras klart nån gång och det är högst sannolikt att jag släpper andra akustiska eller elektrifierade covers när jag känner för det! Den egna musiken kommer dock att släppas av duon Johan Bakke & Mosquera, om jag inte får för mig att göra nånting som helt bryter ramarna och inte alls passar att släppas under duonamnet!

Bloggen kommer att finnas kvar i sin nuvarande form, men det blir nog inte mycket skrivet…

Lämna ett svar