Hoppa till innehåll

Nya projekt på gång!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

I början av juli blev jag kontaktad av Calle Mosquera, keyboardist i Callaz, som undrade om jag ville börja sjunga med bandet. Jag tackade ja till hans förfrågan och vi gjorde vår första spelning tillsammans på en privat fest bara några dagar efter vi hade den första kontakten och gjorde den andra spelningen på Granliden i Storvik den 13 juli.

Callaz är ett dans/coverband baserat i Gästrikland, besök gärna hemsidan www.callaz.se för mer information om bandet!

Det här innebär att mina planer till viss del har ändrats, albumet som skulle släppas någon gång under sommaren 2012 kommer inte att släppas nu. Jag kommer helt enkelt inte att hinna spela in och samtidigt vara ute och spela med bandet så jag skjuter fram albumsläppet på obestämd framtid. Jag kan dock lova att nånting kommer att släppas, antingen med mig som soloartist eller med bandet! Eller kanske en kombination…

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: