Hoppa till innehåll

Johan Bakke

Bloggen är död – Länge leve bloggen!

Ungefärlig lästid: < 1 minut

Nu har jag bestämt mig för att radera min gamla blogg, men ändå inte…

Jag har flyttat bloggen från blogg.johanbakke.se till min ordinarie domän johanbakke.se, jag tyckte att det var enklare att ha ett ställe att uppdatera.

Nu har jag fått semester, under semestern kommer jag att lägga ner en del tid på att spela in några nya låtar och göra klart det kommande albumet. Jag hoppas att det är klart och uppladdat till någon gång i slutet av augusti! Den här gången blir det bara online, jag vet inte många som köper skivor längre (jag gör det knappt själv) så jag ser ingen anledning att trycka upp några skivor. Vill nån ändå ha den på plastbit så kontakta mig så kan jag nog fixa det!

Lämna ett svar